Køb nu – retur muligt indtil 17. januar 2025.
Caso Vakuummaskine VC200
VC 200 er en fuldautomatisk vakuummaskine, der kan vakuumere kød, frugt, grøntsager etc. på en simpel måde. Den er ideel til marinering af kød og Sous Vide tilberedning, da vakuum funktionen åbner porerne i købet og effektiviserer marineringen.
Under vakuum øges holdbarheden af fødevaren og mindsker dermed madspild i hverdagen. Maskinen kan rengøres med en våd klud, men man skal være opmærksom på at begge pakninger skal være helt tørre inden maskinen anvendes og den altid skal efterlades åben.
Maskinen har udtageligt vakuumskammer, og der medfølger vakuumslange og folieruller. Den yder en pumpevolumen op til 12L/min ved max -0,8 bar. Den integrerede elektroniske temperaturkontrol sikrer at maskinen ikke lider overlast.
Denne vakuummaskine kan desuden anvendes til beholdere og der er mulighed for at stoppe vakuum undervejs eller anvende pulsfunktion ved f.eks, trykfølsomme varer.
Der medfølger folieruller, som man kan placere i folieboxen og ved hjælp af den integrerede folieskærer, skærer man let den passende mængde.
Fuldautomatisk vakuumeringssystem til vakuumopbevaring af fødevarer i folieposer og ruller.
2 svejsetråde
Holder fødevarer længere friske og sikrer mod frostskader og er ideel til marinering af kød
Op til 30 cm svejsebredde uanset længde
Vakuum: max 0,8 bar (90 %)
Udtageligt vakuumkammer
Foliebox: Til opbevaring af folierulle, som trækkes ud i den ønskede længde og skæres til via den integrerede folieskærer.
Inkl. Slange til eksterne vakuumbeholdere
Inkl. 2 x folieruller
Elektronisk temperaturkontrol/sikkerhed
Produktinformation
- Køkkenmaskine Type
- Vakuumpakker
Specifikke referencer
- Lev. varenr.
- CS1390
- EAN
- 4038437013900
Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket